و نیز در کتاب اقدس است قوله تعالی : لا تَحْلِقوا رؤسَکم قد زیّنَها اللّهُ بالشَّعرِ و فی ذلک لآیاتٌ لِمَن ینظرُ الی مقتضییاتِ الطّبیعةِ من لدنْ مالکِ البریّةِ انّه لهو العزیز الحکیم و لا ینبغی اَنْ یتجاوزَ عَن حدّ الآذانِ هذا ما حکمَ به مولَی العالمینَ .
و در رسالۀ سؤال و جواب است . سؤال - در کتاب اقدس نهی از حلق رأس شده و در سورۀ حجّ امر به آن . جواب - جمیع مأمورند به کتاب اقدس آنچه در آن نازل آن است حکم الهی مابین عباد و حلق رأس از قاصدین بیت عفو شده .
و نیز در کتاب اقدس است قوله تعالی : وَ اْحِلَّ لکم لبسُ الحریرِ قد رفعَ اللّهُ عنکم حکمَ الحدِّ فی اللّباسِ و اللِّحی فضلاً مِن عنده انّه لَهو الآمرُ العلیم اِعملوا ما لا تُنْکِرُه العقولُ المستقیمةُ و لا تجعلوُا انفسَکم ملعبَ الجاهلینَ . . . اِلبسوُ السّمور کما تلبسونَ الخزَّ و السّنجاب .
و در لوح بشارات است قوله الاعزّ الاعلی : بشارت هفتم زمام البسه و ترتیب لحی و اصلاح آن در قبضۀ اختیار عباد گذارده شد ولکن ایّاکم اَنْ تجعلوا انفسکم ملعبَ الجاهلین .
و در لوحی خطاب به عندلیب است قوله عزّ بیانه : استعمال لباس اجنبیة و ملاحظه کتب آن قوم از قبل ممنوع و آثار منع در کتب موجود و مشهود ولکن در این ظهور اعظم سدّ منع برداشته شد و بجای آن حرّیت عطا و عنایت گشت .
و از حضرت ولی امرالله در ابلاغیه خطاب به محفل روحانی ملّی بهائیان ایران است . قوله الصّریح : امّا راجع به قضیۀ رقص و تقلید البسۀ نساء غرب فرمودند اول وظیفۀ محفل ملی بهائیان درین ایّام که اخلاق در آنسامان تدنّی نموده و تقلید و عدم تقیّد و لامذهبی رواجی شدید یافته این است که جمهور بهائیان را از قبل این عبد کراراً و مراراً در کمال تأکید و بنهایت صراحت تذکر دهند که در تجاوز از آداب بهائی و مخالفت مبادی سامیة امریه راجع به تقدیس و تنزیه و عفت و عصمت و اعتدال در امور و اجتناب از سیّئات اهل غرب و عادات مذمومه غیر مرضیه آنان تولید مفاسد عظیمه در جامعه نماید و بنیه جامعه را ضعیف نماید و از رونق بیندازد بهائیان باید همت در ترویج و اقتباس از حسنات اهل غرب نمایند نه تقلید سیئات آنان امتیاز بهائیان حقیقی در این است لاغیر .