و نیز از حضرت بهاءالله است قوله تعالی : باید جمیع احباب با کمال محبّت و وداد باشند و در اعانت یکدیگر کوتاهی ننمایند و معنی مواسات که در کتاب الهی نازل شده این است که هر یک از مؤمنین و سایرین را مثل خود مشاهده نمایند یعنی خود را اعلی نشمرند و اغنیاء فقراء را از مال خود محروم ننمایند و آنچه از برای خود از امورات خیریّه اختیار کنند از برای سائر مؤمنین هم همانرا اختیار کنند این است معنی مواسات .
و قوله جلّ و عزّ : و این مواسات در کتب الهی از قبل و بعد محبوب بوده و هست و این مواسات در مال است نه در دونش نه در فوقش و یؤثرونَ علی انفسِهم و لو کانَ بهم خصاصة و مَن یوق شحّ نفسه فاولٓئک هم الفائزون این مقام فوق مساوات است مساوات آنکه عباد اللّه را از آنچه حق جلّ جلاله باو عنایت فرموده محروم ننماید خود متنعّم و مثل خود را هم متنعّم نماید این مقام بسیار محبوب است چه که کل از نعمت قسمت میبرند و از بحر فضل نصیب و آنانکه سایرین را بر خود ترجیح میدهند فی الحقیقه این مقام فوق مقام است چنانچه ذکر شد و ما انزَله الرّحمنُ فی الفرقانِ شاهد و گواه طوبی لمَن اختارَ اخاه عل نفسِه .
وقوله جلّ ثنائه : باید جمیع با کمال وداد باشند و در اعانت همدیگر کوتاهی ننمایند و معنی مواسات که در کتاب الهی نازل شده این است که هر یک از مؤمنین سایرین را مثل خود مشاهده نمایند یعنی خود را اعلی نشناسد .
و از حضرت عبدالبهاء در جواب جمعیت صلح لاهای است قوله الجلیل : و از جمله تعالیم بهاءالله مواسات بین بشر است و این مواسات اعظم از مساوات است و آن این است که انسان خود را بر دیگری ترجیح ندهد بلکه جان و مال فدای دیگران کند اما نه بعنف و جبر که این قانون گردد ز شخص مجبور بر آن شود بلکه باید به صرافت طبع و طیب خاطر مال و جان فدای دیگران کند و بر فقراء انفاق نماید یعنی به آرزوی خویش چنانکه در ایران در میان بهائیان مجری است .
و قوله العزیز : از تعالیم بهاءاللّه مواسات است و این اعظم از مساوات است مساوات امری است مجبوری ولکن مواسات امری است اختیاری کمال انسان به عمل خیر اختیاری است ... اغنیاء مواسات به فقراء کنند و انفاق بر فقراء نمایند ولی به میل و اختیار خویش نه آنکه فقراء اغنیاء را اجبار نمایند .