
بخط مبارک:
اعضای مجلّله محفل مقدس روحانی مرکزی اقلیم ایران شیّد الله ارکانه ملاحظه نمایند
اُمنای ثابت قدم دلداده امرآلهی را در این هیجان و انقلاب که نیران پر سوز و گدازش بعنان آسمان واصل گشته عون و صون و حمایت الهیّه خواهم تا بآنچه فرائض اوّلیّه اهل بهاست بتمام قوی قیام نمایند و حصن حصین امر مبین را از اشارات مغرضین و همسات شیاطین و اراجیف مکذّبین و مفتریات مضلّین و حملات منافقین و دسائس مغلّین حراست و محافظه نمایند تأکیدات شدیدۀ مبرمۀ مولای مقتدر توانا را که در وصایای مقدّسه اش تصریح کنند بیادآرند و بر حفظ شمل اهل بها و صیانت وحدت جند هدی بتمام قویꞌ برخیزند از تزعزع و اضطراب و غفلت بعضی از نفوس سُست عنصر پست فطرت ملول و افسرده نگردند و خائف و هراسان نشوند بلکه بیش از پیش بر همّت و بسالت و اقدام و جانفشانی بیفزایند و آنچه در بحبوحه بلا و طغیان امتحان و افتتان قرار داده اند اجرا نمایند و انجام و اتمام دهند تا آنچه را مولای حنون وعده داده رُخ گشاید و تحقق پذیرد از خبر وحشت اثر صعود خادم فعّال نازنین امرالله حضرت روحانی علی الله مقامه و اسکنه فسیح جنانه حزن و اندوه زایدالوصف حاصل فی الحقیقه آن وجود نازنین در ارض اقدس بهترین مساعد و مستشار و ندیم و جلیس این عبد بود خدمات مشعشعه اش من بعد مکشوف و واضح گردد و صفحات تاریخ امر امر عظیم را زینت و آرایش دهد نعیماً بما ادرک فی اعلی الملکوت مقاماً شوق الله افئدة المقرّبین البتّه در متّحد المآل آیندۀ آن محفل مرکزی مفصلاً مشروحاً خدمات و مجاهدات و فتوحات و مسافرات و مناقب و صفات آن قدوۀ ابرار را ذکر نمائید و تقدیر و ستایش کنید چه که آن شخص شخیص و نفس نفیس قابل و مستحق چنین مدح و ستایش است اغمسّه الله فی بحر لطفه و عفوه و غفرانه.
راجع به صبحی و امثال او اگر چنانچه بعد از تحقیقات و تدقیقات عمیقه حرکات سرّیه و همسات شیطانیّه ثابت و محقق گردد البتّه آن محفل مقدّس نورانی بجرئت و متانت تام او را طلبیده در نهایت وضوح ابلاغ نمایند که ما مأمور بر حفظ هیکل امرالله و اخراج و انفصال اهل نقض و ریا از جمع اهل بها هستیم اگر نصیحت و در او اثر ننماید و نتیجه نبخشد البته بهر وسیلهئی که امنای آن محفل مناسب و مقتضی دانند عموم یاران را از معاشرت و مجالست بلکه مکالمۀ با او و امثال او ممانعت نمایند بنهایت حکمت و جدیّت و رزانت اقدام نمائید و از تردّد و تسامح و مداهنه در این موارد بپرهیزید تا تأییدات الهیّه و حفظ و برکت سماویه و امدادات موعوده غیبیّه شامل آن حافظان شريعة الله گردد
دو عدد چک لفاً ارسال میگردد تا از برای بازماندگان شهید فی سبیل الله حضرت امین العلمآء ارسال گردد و دو قبض از طرف آنان بر حسب ورقهئی که در جوف است نزد این عبد بارض اقدس ارسال شود.
بنده آستانش - شوقی.
۱۹ اکتوبر ۱۹۲۷